!!! Doprava zdarma při nákupu nad 1500 Kč !!!

Doprava zdarma PPL na únor 2023

Pokud se chystáte během února nakoupit, věříme, že oceníte možnost nechat si poslat své objednávky ZDARMA na výdejní místa PPL nebo na  PPL Parcel Box. 

Akce pro vás platí od 1.02. - 28.02. 2023

  • Najděte si pro vás nebližší místo mezi více než 4000 výdejními místy v PPL Parcelboxu nebo PPL Parcelshopu
  • Vyzvedněte si zásilku v PPL Parcelshopu do 7 dní od obdržení SMS/e-mailu, nebo v PPL Parcelboxu do 3 dnů od obdržení SMS/e-mailu.
  • PPL Parcelshopy se postupně vybavují platebními terminály, proto je třeba si předem možnost platby kartou ověřit, případně si připravit platbu v hotovosti.
  • Dobírkové zásilky doručené do PPL Parcelboxu zaplatíte jednoduše kartou.

PPL Parcelshop 

je místo (prodejna, provozovna nezávislého podnikatele), které kromě své hlavní činnosti umožňuje příjem a výdej zásilek PPL. Balík lze vyzvednout nebo podat kdykoli v otevíracích hodinách PPL Parcelshopu kýmkoli, kdo se prokáže PINem pro převzetí. Maximální rozměry zásilky 120x60x60 cm a zároveň součet obvodu a délky zásilky nesmí
přesáhnout 360 cm. Max. váha balíku do 31,5kg,

PPL Parcelbox 

je samoobslužný výdejní a podací box. Má nepřetržitý provoz a intuitivní ovládání. Platba je možná pouze kartou a k vyzvednutí zásilky budete potřebovat PIN. Nechte si zásilku doručit ekologicky a vyzvedněte si ji pohodlně 24/7. V současné době každý PPL Parcelbox disponuje 75 schránkami různých velikostí, příjemce si tak zde mohou vyzvednout zásilky až do velikosti 43 cm × 43 × cm × 60 cm (výška × šířka × délka) s max. váhou až do 31,5 kg.

m63610d9d656b3-hp-banner-ppl-vydejni-mista